Programatica 2010 - prima conferință din România dedicată mediilor de programare

Agora Group, o editură specializată cu experienţă de peste 18 ani în industria IT&C, anunță organizarea primei conferințe dedicate mediilor de programare, Programatica 2010, în data de 26 noiembrie 2010, la Hotel Intercontinental, București.

Evenimentul îşi propune să aducă faţă în faţă furnizorii de medii de programare, dezvoltatorii şi comunităţile acestora din România, astfel încât aceştia să afle ultimele noutăţi, strategiile şi direcţiile de evoluţie, să poată face o comparaţie directă între diferitele platforme de dezvoltare, să aleagă cea mai potrivită platformă pentru aplicaţiile pe care intenţionează să le dezvolte și să facă schimb de experienţă şi de idei.

În cadrul conferinței Programatica 2010 vor fi prezentate și dezbătute noutăți legate de platformele Java, .NET, IBM Rational, metodologii și procese de dezvoltare Agile, cloud computing, soluții mobile, WEB, PHP, drepturi de proprietate și modele de licențiere.

„În România până acum au fost organizate foarte multe evenimente dedicate programatorilor dar în mod cvasi-exclusiv acestea au adus faţa în faţă furnizorul unei platforme şi comunitatea creată în jurul acelei platforme de dezvoltare. Prin urmare aş putea afirma că acestea au fost oarecum nişte evenimente închise. Este pentru prima dată, după ştiinţa mea, când în cadrul unui eveniment, Programatica, vor fi prezente majoritatea platformelor importante de dezvoltare şi comunităţile acestora. Tehnologia, în zilele noastre, se dezvoltă extrem de rapid, exponenţial. Din acest motiv este extrem de important ca programatorii români să aleagă în deplină cunoştiinţă de cauză spre ce anume să-şi îndrepte eforturile de instruire şi dezvoltare pentru perioada următoare. Ca să poţi opta trebuie să fii informat şi să poţi compara. Acesta este scopul pe care şi-l propune Programatica” declară Romulus Maier, Managing Partner Agora Group.

Aflați mai multe detalii despre Programatica 2010 pe www.programatica.ro.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presă specializat în tehnologia informaţiei, comunicaţii, afaceri şi distribuţie de carte străină. Agora Group este prezent în piaţa publicaţiilor IT&C din 1992.

În prezent, Agora Group deţine în portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciul de distribuţie de carte străină Byblos şi portalul online cu serviciul zilnic de ştiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro şi www.byblos.ro.

Contact:
Andreea Maier
PR & Marketing Manager
Agora Group
andreea.maier@agora.ro
021-330.92.82